Skip to main content

Ibland behöver man bara få en liten lugn stund. Ett avbrott från vardagen som ger en ny energi och motivation. Nya upplevelser och återfunna krafter kan vara just det du behöver. Här kommer några härliga tips på bra avkoppling under helgen.

Ta en weekend resa någonstans

Res till någon närliggande stad i Sverige eller till något annat närliggande land du gärna skulle vilja besöka och spendera helgen där. Du kan exempelvis kolla på billiga sista-minuten-resor och vara lite spontan, en sådan här helg kan ge dig lite nytändning och inspiration. Se nya saker och upplev livet i en annan del av världen.

Camping och roadtrip

Om du är en sådan person som älskar att campa, varför inte ta med tältet i bilen och sticka iväg, även om det bara är för en helg? Välj kanske ett ställe som inte är allt för långt ifrån hemmet, men ändå något som är nytt och spännande. Häng i naturen, andas frisk luft och koppla av mitt ute i ingenstans. Att campa kan ge dig en stund av fullständig ro och frid. 

Spendera helgen på ett havsnära hotell där middag ingår

Ett annat mysigt alternativ är att ta in på ett fint hotell och spendera dagarna vid havet. Med ett rum på exempelvis det mysiga hotellet Vår Gård kan du fylla dagarna med avkopplande aktiviteter och riktigt god mat. Basta och hoppa i havet, mys på bryggan, ha en lång sovmorgon i en skön säng och mycket annat fridfullt. 

Ett hotell där middag ingår, med andra ord innebär detta att god mat blir en stor del av din upplevelse hos Vår Gård. Med fina lokala råvaror, häftiga smaker och passionerade kockar skapas nya matupplevelser som ger dig ett glatt leende. En hotellweekend vid havet är i princip så lugnt det kan bli.

Det här var bara några få tips på hur du kan spendera din helg på ett harmoniskt och livgivande sätt. Hoppas du hittade något som passar dig.